Yangın Merdiveni Kapısı İmalatı İstanbul

Wiki Article

Yangın baplarımızın prodüksiyonında maksimum esneklik çıkarmak sinein faik kaliteli malzemeler kullanılmıştır. Her bir kapının dü nedeniyleü dayanıklı, yangına dayanıklı galvaniz veya DKP sac ile kaplanırken, kapı kanadı 60mm sözınlığında yangına dayanıklı yalıtım malzemesi ile doldurulmuşdolaşma.

Yangın merdivenleri, âdem yaşamını riske atmadan negatif durumlarda hızlı bir şekilde tahliyesini sağlamlamaya yaramaktadır.

Yapı dâhillerinde pencere yahut mühür kasa olan elan yeğni ve kullanışlı yangın bapları yeğleme edilebilir.

Yangın Yayılmasını Denetleme Buyurmak: Yangın kapları, yangının bir odadan diğerine yayılmasını engeller. Bu, yangının çabucak büyümesini önler ve yangının elan bir küme yerı etkilemesini sınırlar.

Çift Kanatlı Yangın Kapısı Çift kanatlı yangın bapları beniâdem sayısının kesif olduğu mekanlarda tahliyeyi kolaylaştırabilmek amacı ile kullanılmaktadır. Ürüne Git

– İç koridora açılan baplar en azca 30 an yangına karşı dayanıklı olacak ve bizatihi kapatan Yangın Kapısı kendiliğinden düzeneklerle donatılacaktır.

Sızdırmaz yangın kapıları: Bu tip yangın bapları, yangın esnasında tütün ve alevlerin öteki alanlara yayılmasını önlemek yürekin mutasavvertır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın Yangın Kapısı Fiyatları sırasında yamanın ve alevlerin geçmesini engeller.

Çift kanatlı yangın kapısı da binadaki bütün insanoğluın en hızlı ve sağlıklı şekilde binadan ayrılmalarını tacil etmek gayesiyle üretilmekte, monte edilmekte ve kullanılmaktadır.

Yangın merdivenlerinde kullanılacak malzemelerin iklim ve durum şartlarına dayanıklı olması şarttır. 

çoklukla tek bir kanatları vardır ve bu baplar yangın emniyetliği açısından asliye bir yük oluşturur.

Sarmal Yangın Bapsı / Yangın Kepenk Sistemi Sarmal yangın kepenkleri; ekseri endüstriyel tesislerde dü farklı kayranı birbirinde etkilenmeyecek şekilde yangın izolasyonu sahip olmak sinein kullanılmaktadırlar.

Yangın kapkaloriın yangın dayanımı derecesi yangına peklik süresini belirtir. Yangın kapısı binanın Yangın Merdiveni Kapısı farklı bölmeleri beyninde yangının yayılmasını önleyebilir.

Bu yüzden özellikle çok birimli şifahane gibi mimarilarda yangın merdivenine ulaşmayı kolaylaştırmak dâhilin, elan çatı tasavvur halindeyken mimarlar aracılığıyla bu konuda hassas davranılmalıdır.

Mantinota Mekanizması: Yangın bapları, yangın esnasında hep kapalı tutulmalıdır. Bir kapı andıran yahut yaylı menteşe bunu esenlar.

Report this wiki page